Esbjerg-træner om 4-1-sejr: FC Vestsjælland var dårlige

Sæsonstarten var svær for Esbjerg, men på det seneste er vestjyderne kommet op i gear.

I onsdags vandt Esbjerg 7-0 over AC Horsens i DBU Pokalen, og lørdag blev den sejr så fulgt op med 4-1 ude over FC Vestsjælland i Superligaen.

- Vi kom for at vinde, og det gjorde vi. Jeg synes, vi var væsentlig bedre end modstanderne, men dermed ikke sagt, at vores præstation på alle parametre var det bedste, vi kan præstere, siger Esbjerg-træner Niels Frederiksen.

- Jeg synes ikke, vi spillede ret godt i første halvleg, hvor vi lavede for mange tekniske fejl. Det blev noget bedre i anden halvleg, hvor vi blev bedre i vores boldomgang.

Esbjerg-træneren var langt fra imponeret af modstanderne FC Vestsjællands præstation.

- Jeg står ikke med fornemmelsen af, at det her var vores bedste kamp. Vi spiller sjældent de bedste kampe mod de dårligste hold, og jeg synes, at FC Vestsjælland var dårlige, siger Frederiksen.

- Det er meget nemmere at spille rigtig gode kampe mod hold, der vil en masse ting, men det ville FC Vestsjælland ikke.

Mohammed Fellah var den store oplevelse hos Esbjerg, og med både et mål og en assist var han om nogen manden bag sejren.

- Jeg er meget tilfreds med min præstation. Jeg scorede et godt mål i en vanskelig periode, og både målet og min assist kan jeg tage med videre til næste kamp, siger Fellah.

Esbjerg avancerer med sejren til Superligaens syvendeplads, seks point over nedrykningsstregen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip