Esbjerg-træner: Vi var bedre end OB

Efter en skidt start på forårssæsonen med tre nederlag på stribe brød Esbjerg den negative stime fredag aften, da de slog OB ude med 2-0.

Vestjyderne dominerede kampen i første halvleg og havde flere nærgående forsøg, mens spillet i anden halvleg var mere tilbagetrukket. Esbjerg-træner Niels Frederiksen er dog ikke i tvivl om, at sejren faldt til rette side.

- Det er meget fortjent, at vi vinder. Jeg synes faktisk, vi bør føre med to eller tre ved pausen, men jeg anerkender, at OB kommer ud og lægger hårdt pres på os i anden halvleg.

- OB er et hold, vi skal måle os med, og der viste vi efter min mening, at vi var bedre, siger Niels Frederiksen.

Esbjerg-kaptajn Hans Henrik Andreasen var glad for, at organisationen fungerede godt mod fynboerne, der ikke kom frem til de helt oplagte muligheder.

- Det var svært at score mod os i aften. Det er fantastisk, at vi spillede så klogt efter første mål. OB kom ikke frem til mange chancer, og det er vores fortjeneste.

Med sejren har Esbjerg 11 point til nedrykningsstregen, men bundstriden er ikke noget man snakker om i Esbjerg-lejren, siger kaptajnen.

- Nedrykning er ikke et tema i Esbjerg. Det er selvfølgelig rart at rykke væk fra 10.-pladsen. Det ligger der noget mentalt i. Derfor er sejren mod OB rigtig vigtig for os.

Kampens første målscorer Daniel Larsson er også godt tilfreds med sejren og egen indsats.

- Mit spil fungerede godt. Der var timing og samspil i vores offensiv. Omkring målsituationen tænkte jeg ikke så meget, den skulle bare ind.

- Det er et godt resultat for os efter en periode med nederlag mod gode modstandere, siger Daniel Larsson.

Efter landskampspausen møder Esbjerg førerholdet FC Midtjylland hjemme på Blue Water Arena.

/ritzau/

 

Dagens Gossip