Esbjerg-træner: Vi var for dårlige med bolden

Esbjerg førte både 1-0 og 2-1 i hjemmekampen mod Randers skærtorsdag, men fik kun 2-2 og et point ud af anstrengelserne, og det mener Esbjerg-træner Niels Frederiksen, at vestjyderne skal være tilfreds i forhold til den noget svage indsats.

- Som kampen forløb er jeg okay tilfreds med et point. Vi startede godt ud i de første 20 minutter, men derefter overgav vi for meget initiativ til Randers.

- Vi havde store udfordringer med at håndtere bolden. Vi var simpelthen for dårlige med bolden og virkede trætte, siger Frederiksen.

Også Esbjergs anfører Hans Henrik Andreasen er utilfreds med indsatsen.

- Vi har grund til at være skuffede over os selv. Det kendetegner et godt tophold, at man kan vinde på dage som disse, men det magtede vi ikke.

- Vi præsterede ikke nok til at fortjene de tre point. Vi lagde ikke nok energi i nærkampene, og derfor kom spillet heller ikke til at flyde, siger kaptajnen.

Esbjergs keeper Martin Dubravka har imponeret i foråret med fem clean sheets og flere store redninger, men mod Randers var han en dyr mand og kostede 2-2-udligningen, som Ronnie Schwartz satte ind.

- Sådan er det at være keeper. Hver eneste aktion er kampafgørende, og fejl kan koste point. Sidste gang tjente han et point til os.

- I dag kostede han en kasse. Men han har stået mange gode kampe for os, og vi er glade for ham, siger Niels Frederiksen om sin målmand og suppleres af sin anfører:

- Jeg tror godt, han ved, at han lavede en lille brøler. Det kan alle vist se. Men jeg tror ikke, han laver den fejl igen. Han plejer at være dygtig og har generelt vist et højt niveau, siger Hans Henrik Andreasen.

Esbjergs næste opgave er ude mod FC København på mandag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip