Esbjerg: Vi er et bedre hold end OB

Skrevet af admin

02/03/2014

Mest læste i dag

Esbjerg dominerede længe stort mod OB. Vestjyderne vandt 1-0 efter en spændende afslutning på kampen.

- Vi demonstrerede, at vi er et bedre hold. Vi dominerede, og OB blev holdt nede på et minimalt antal af målchancer, siger Esbjerg-profilen Peter Ankersen.

Esbjerg-træner Niels Frederiksen mente også, at kampen blev unødigt spændende til sidst.

- Vi var i fuld kontrol og dominerende på nær de sidste fem minutter. Jeg ærgrer mig kun over, at vi ikke lavede mål til 2-0, 3-0 og endda 4-0.

- Så endte det som altid i stedet med en uhyggelig spændende kamp til sidst, siger Niels Frederiksen.

Det enlige mål faldt efter en sjælden Esbjerg-kontra. Det var en af de få gange, OB gik frem på banen i første halvleg.

Esbjerg markerede sig i offensiven med 20 hjørnespark, men ingen af dem førte til nævneværdige afslutninger.

- Vi blev ikke farlige nok på de hjørnespark. Det skal vi nok arbejde lidt med den kommende tid på træningsbanerne, men så har vi også lidt at lave, siger Niels Frederiksen.

Han skal dog også rette fokus på næste modstander. Det er Viborg på søndag, og med en sejr kan Esbjerg for alvor sige farvel til bundkampen for en stund.

- Vi er mange, som gerne vil kigge opad, men det er tæt, og første prioritet bliver at kigge nedad, siger forsvarsspilleren Michael Jakobsen.

I den hektiske slutfase sank han pludselig sammen efter et sammenstød med OB-keeper Mads Toppel, som var gået med frem i en sidste desperat satsning.

- Der er tætte positionskampe under mål, og pludselig blev jeg ramt af et eller andet. Om det var en albue eller hvad, det var, kunne jeg ikke se, men jeg faldt jo ikke omkuld uden grund, siger Michael Jakobsen.

/ritzau/