Esbjerg vil gøre arbejdet færdigt og vinde grundspil

Team Esbjergs håndboldkvinder kan skrive historie, hvis holdet sejrer over HC Odense onsdag aften og for første gang nogensinde vinder grundspillet i Boxer Dameligaen.

HC Odense kommer med fire sejre i træk, heriblandt to etmålssejre over Randers HK og Viborg HK, og fynboerne slås indædt for at besætte den sidste slutspilsplads.

For Team Esbjerg tæller kun én ting: En sejr. Ellers rykker FC Midtjylland forbi og overtager førstepladsen.

- Vi forbereder os på at møde en modstander i topform, som har sindssygt meget at spille for. Ganske vist skal Odense have hjælp af København Håndbold til at slå Randers HK i sidste spillerunde.

- Men holdet har de skadede spillere tilbage og vil utvivlsomt selv gøre arbejdet færdigt. Det vil vi også, siger Lars Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Odense stiller med fire landsholdsaktuelle spillere i Esbjerg, målvogter Cecilie Greve, Sarah Iversen på stregen, playmaker Nadia Offendal og højrefløjen Louise Kristensen.

Hertil kommer flere udenlandske profiler i en stærk bagkæde.

Team Esbjerg fik sportslige og mentale skrammer med 20-28-nederlaget mod Erdi i Ungarn, men fysisk slap truppen uskadt fra kampen. Alle 15 spillere er klar til sæsonens foreløbig vigtigste kamp.

- Når vi spiller på hjemmebane, skal vi vinde over alle hold, særligt når så meget står på spil. Vi har haft rigtig mange kampe i de seneste uger og vendte hjem sent mandag aften efter at have fået et slag i ansigtet i Ungarn.

- Men vi fik snakket EHF Cup-kampen rigtig godt igennem og fik situationen vendt til, at vi nu vil overføre al energien til kampen mod Odense, siger Team Esbjerg-træner Lars Frederiksen

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip