Esbjergs direktør: Nu kommer penge i anden række

Skrevet af admin

|

28/11/2013

Dagens topnyheder

Der ligger 1,5 million kroner og venter, hvis Esbjerg magter at slå Standard Liege i Europa League-gruppespillet i aften.

Yderligere millioner ryger ned i den vestjyske klubkasse, hvis det i næste måned lykkes at vippe Red Bull Salzburg af pinden som gruppens nummer et efter sidste spilledag.

Men for manden på pengekassen, direktør Søren Poulsen, er udsigten til europæiske millioner mindre vigtig netop nu.

- Det tænker jeg ikke så meget på. For mig handler det om at få noget selvtillid ind i holdet igen. Det er mange penge, vi spiller om, men det er ikke det, der er fokusområdet. Vores fokus er på indsatsen og indstillingen, siger Søren Poulsen.

Esbjerg er allerede sikret mere end 15 millioner kroner for deltagelsen i den mindste af de to europæiske turneringer.

Derfor er der råd til at fokusere på Superligaen, hvor resultaterne har været sløje i den senere tid, og det står træner Niels Frederiksen frit for at spare småskadede spillere med henblik på mandagens superligaopgør mod AaB.

- Jeg er ikke ligeglad med, om der kommer flere penge i kassen, men jeg er tilfreds med det, vi har fået ind indtil nu, siger Søren Poulsen.

- Jagten på flere penge skal ikke overskygge, at vi har problemer spillemæssigt, og jeg har et større ønske om at få rettet op på det, sagde Esbjerg-direktør Søren Poulsen.

Esbjerg og Standard Liege spiller klokken 21.05 på Blue Water Arena i Esbjerg.

/ritzau/