Esbjergs Jakob Ankersen: Imponerende at vi ikke vandt

I en kamp hvor Esbjerg sad på spillet og skabte de største chancer kampen igennem, lykkedes det ikke at hente point i superligapremieren mod Randers, der vandt 1-0.

Dette til trods for at blandt andre Esbjergs Jakob Ankersen kom frem til flere store muligheder.

- Det er imponerende, at man ikke kan vinde sådan en kamp. Vi fik annulleret et mål, der ikke skulle have været annulleret, og jeg brændte flere store chancer, siger Ankersen.

I første halvleg var Ankersen alene igennem på en friløber ned mod en velspillende Randers-debutant i målet, Karl-Johan Johnsson, men kantspilleren blev i sidste øjeblik generet af en Randers-forsvarer til at sparke forbi mål.

- Jeg troede egentligt, at jeg var helt alene igennem, så jeg ville bare tage temperaturen på situationen og forsøge at tage et træk udenom keeperen. Men så så jeg forsvarsspilleren, og da var det for sent.

I kampens døende minutter tilfaldt der endnu en stor chance til Jakob Ankersen, men ind ville bolden ikke.

- Målmanden legede sprællemand og det var en bold, han nok kun piller en ud af 10 gange, så det må man give ham kredit for.

Esbjerg-træner Niels Frederiksen var ligesom Ankersen skuffet over kampens resultat.

- Hvis man spiller 10 af de her kampe, taber man maksimalt én eller to gange. Nogle dage lykkes det ikke at få den ind over stregen, og modstanderen har en god målmandspræstation, og sådan var det bare i dag, siger en skuffet Frederiksen.

Esbjergs næste opgave i Superligaen er hjemme mod Sønderjyske på søndag. Inden da venter returkampen i Europa League torsdag mod Kairat Almaty, hvor Esbjerg har et 1-1-resultat med fra det første opgør.

/ritzau/

 

Dagens Gossip