Esbjergs matchvinder: Forløsning at se den gå ind

Der skulle kun et enkelt mål til at afgøre det torsdag aften, og det stod Esbjergs kantspiller Jakob Ankersen for.

Med 1-0-sejren over FC Kairat Almaty gik Esbjerg videre med en samlet 2-1-sejr og er dermed klar til tredje runde i Europa League-kvalifikationen.

Med sejrsmålet fik Jakob Ankersen samtidig revanche for flere afbrændere i første spillerunde af Superligaen, hvor Randers FC endte med at vinde 1-0 i mandags.

- Efter mandagens kamp, hvor jeg brændte flere store chancer, var det en forløsning at se den gå ind, siger Jakob Ankersen til TV3 Sport 1.

FC Kairat Almaty havde også flere chancer for at udligne - blandt andet et skud på træværket - men det endte med en kneben sejr til vestjyderne.

- Det behøver ikke altid at være kønt. Og det blev en lige så rodet kamp, som vi havde forventet, siger Jakob Ankersen og tilføjer:

- De fik lagt os under et tryk til sidst, og tidligere i kampen havde de også et skud på overliggeren, men det var vist også det.

Jakob Ankersen er glad for sit første mål i denne sæson, og han ser frem til næste runde i Europa League og weekendens kamp mod Sønderjyske i Superligaen.

- Jeg ser frem til det. Jeg ved ikke, hvem vi skal møde, og vi glæder os bare til den næste kamp mod Sønderjyske, lyder det fra Jakob Ankersen.

Esbjerg skal møde polske Ruch Chorzow i tredje kvalifikationsrunde i Europa League. Ruch Chorzow slog torsdag FC Vaduz fra Liechtenstein ud af Europa League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip