Esbjergs træner ærgrer sig over Fiorentinas nemme mål

Esbjerg leverede samlet set en udmærket præstation, men var for gavmild i forsvaret og gav for nemme mål væk.

Sådan konkluderer holdets træner, Niels Frederiksen, efter torsdagens 1-3-nederlag til Fiorentina, der sender vestjyderne på randen af et farvel til Europa.

- Med tanke på, at det var et klassehold, vi mødte, og på at vi ikke har spillet en betydende kamp i to måneder, så synes jeg egentlig, at det var ganske okay, siger Niels Frederiksen.

Hans mandskab lukkede alle tre mål ind før pausen, hvor italienerne kom let til chancerne mod en Esbjerg-defensiv, der ikke var ordentlig afstemt.

Især Davidson Drobo-Ampem havde en svær aften, hvor han var alvorligt impliceret i de sidste to scoringer.

- Jeg er lidt ked af de mål, vi lukkede ind. Det blev lidt for nemme mål. Det andet mål var jo nok en personlig fejl. Man er lidt ærgerlig over, at de havde to spark på kassen og lavede to mål, som vores keeper ikke havde en chance for at tage, siger Frederiksen.

I offensiven så det noget bedre ud, understreger han.

- Vi skabte flere chancer, end jeg havde troet. Jeg var meget tilfreds med vores offensiv. Dejligt at se Martin Pusic derinde, Mohammed Fellah var i vigør, og Magnus Lekven var tilbage, hvilket er vigtigt for vores offensiv.

- Vi skulle score et mål mere, så vi havde fået lidt mere på bogen på den offensive side. Måske skulle vi have gået ud i et lidt højere pres, vi blev en smule for passive i perioder i første halvleg, siger Niels Frederiksen.

Nu bliver det selvsagt meget svært at gå videre samlet, men Esbjerg vil tage til Firenze i næste uge og forsøge at vinde returkampen.

- Vi skal ned og nyde, at vi spiller en europæisk 1/16-finale mod Fiorentina på udebane. Vi skal prøve at vinde kampen og få en masse ud af det. Men at tro på, at vi går videre samlet, det er en anelse svært, siger Niels Frederiksen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip