Esbjergs uheldige Emil Lyng: Vi er klar til torsdag

Esbjerg skal torsdag forsøge at tage endnu et skridt ind i Europa League, når klubben på udebane møder Ruch Chorzow i tredje kvalifikationsrunde.

Det polske hold sluttede som treer i sidste sæson, men det er ikke et hold, Esbjergs Emil Lyng kender meget til endnu.

- Jeg kender ikke alverden til dem. Jeg ved, det er et meget polsk hold uden så mange udlændinge. Vi tager det som en udfordring, og er 100 procent klar til at tage derned og lave et godt resultat, siger Emil Lyng, som søndag lavede selvmål i Esbjergs 1-1-kamp mod Sønderjyske.

Selvom Superligaen er i fuld gang, og Esbjerg har fået en skuffende start med kun ét point i de to hjemmekampe mod henholdsvis Randers og Sønderjyske er Esbjerg-spilleren klar, hvis der bliver brug for ham.

- Mod Sønderjyske spillede jeg 90 minutter, men jeg ved ikke, om det var med henblik på, jeg ikke skal spille så meget på torsdag, siger han.

På trods af det hårde program med mange kampe på få dage mærker Emil Lyng intet til træthed i benene.

- Jeg melder mig helt sikkert klar til kampen, siger Emil Lyng.

Om holdkammeraten Mikkel Vestergaard melder sig klar må tiden vise. Han udgik skadet i søndagens 1-1-kamp mod Sønderjyske.

Esbjerg kan med et godt resultat i Polen på torsdag sikre sig et godt udgangspunkt inden returkampen på Blue Water Arena.

/ritzau/

 

Dagens Gossip