Esbjergspiller: Havde forberedt os på Cornelius

Esbjerg tabte søndag aften hjemme på Blue Water Arena med 0-1 til FC København i Alka Superligaen. Det var holdets tredje nederlag i træk i Superligaen.

Vestjydernes kantspiller Emil Lyng var efter kampen træt af måden FC København kom til scoring på, da situationen omkring målet var noget, esbjergenserne havde forberedt sig grundigt på.

- Det var et dumt mål, vi lukkede ind. I ugen op til kampen havde vi trænet meget på, at Andreas Cornelius ikke skulle have muligheden for at komme til hovedstødschancer inde i feltet, og så scorede han alligevel sådan et mål, siger Emil Lyng, og fortsætter:

- Vi væltede os ikke i chancer, men det skyldtes, vi var meget fokuserede på defensiven. Men da vi så kom bagud, måtte vi fokusere mere på offensiven, og vi havde egentlig chancerne til at score et mål eller to.

Esbjergs cheftræner Niels Frederiksen var overordnet tilfreds med præstationen, men mente i modsætning til Emil Lyng, at hans mandskab skabte for få chancer.

- Det var okay uden at være prangende. Jeg var egentlig tilfreds med boldomgangen, men det kneb med at skabe de helt store chancer.

- Kampen var lige, synes jeg, men FC København havde nogle plusser på fysikken, og dem fik vi udlignet tilfredsstillende, siger Esbjerg-træneren.

Niels Frederiksen var kort før pausen indblandet i en situation, hvorefter han blev bedt om at forlade trænerboksen af dommer Lars Christoffersen. Dette betyder formentlig en karantænedag til cheftræneren.

- Jeg sparkede til en vandflaske i irritation, og så blev jeg bortvist. Sådan er det, siger Niels Frederiksen.

Esbjergs næste opgave er på fredag på udebane i Odense, hvor hjemmestærke OB tager imod.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip