Et moderne eventyr: Smuk kvinde glemte kondisko i taxa - nu leder han efter hende på Twitter

En intetanende kvinde er lige nu centrum for en storstilet eftersøgning, som bedst kan sammenlignes med historien om Askepot.

Det skriver Women's Health.

Der bliver ikke ledt efter hende på hesteryg, og hun tabte ikke en guldsko ved midnat, men med nogle få moderne justeringer er historien ret tro mod det oprindelige eventyr.

To fremmede besluttede at dele en taxa fra den store lufthavn Heathrow i England. Den ene var 32-årige Jay Breen fra London. 

Jay Breen tænkte under hele turen, at hans sidemand var sød, men han følte sig alt for genert til at tage initiativ til noget. Før han fik lagt en slagplan, forlod hun taxaen i al hast for at nå et tog. Han nåede hverken at få hendes navn eller telefonnummer.

Da destinationen var nået, og taxaturen var slut, opdagede Jay Breen, at hans taxamakker havde glemt en kondisko i bagagerummet. En Nike-sko i størrelse 38, for at være helt præcis. Og pludselig havde han en god grund til at opsøge hende.

Så han gjorde, hvad et hvert moderne menneske med respekt for sig selv ville gøre: Efterlyste hende på Twitter.

Ifølge Daily Mail beskriver Jay Breen kvinden som en lav brunette, der bar en lyserød hovedpude og en blå rygsæk. De havde begge været på ferie i Thailand og Australien.

Her kan du se Breens tweet, som endnu ikke har ført til afsløringen af Askepots identitet - til gengæld har han fået masser af opmærksomhed og opbakning på det sociale medie.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip