EU strammer igen skruen mod Rusland

Samtlige EU-lande har mandag aften sagt god for en ny stramning af de økonomiske sanktioner mod Rusland, erfarer Ritzau. Vedtagelsen trak ud efter finske betænkeligheder.

EU-landenes ambassadører fortsætter mandag aften deres hastemøde, der blev indkaldt til klokken 18, efter at det stod klart, at i hvert fald Finland havde betænkeligheder. Derfor er det stadig ikke klart, hvornår sanktionerne kan træde i kraft.

Den finske statsminister, Alexander Stubb, gjorde det efter et særindkaldt regeringsmøde klart, at Finlands regering havde hævet sit forbehold.

- Sikke en dag. Tingene udvikler sig aldrig helt, som man har planlagt. Har fået det udredt efter utallige opkald rundt i Europa.

- Det er klart, at Finland støtter den fælles EU-linje om Ruslands-sanktioner. Håber tingene i Ukraine forbedres hurtigst muligt, så sanktioner ikke er nødvendige, skrev Stubb på det sociale medie twitter.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip