EU strammer igen skruen mod Rusland

Samtlige EU-lande har mandag aften sagt god for en ny stramning af de økonomiske sanktioner mod Rusland, erfarer Ritzau. Vedtagelsen trak ud efter finske betænkeligheder.

EU-landenes ambassadører fortsætter mandag aften deres hastemøde, der blev indkaldt til klokken 18, efter at det stod klart, at i hvert fald Finland havde betænkeligheder. Derfor er det stadig ikke klart, hvornår sanktionerne kan træde i kraft.

Den finske statsminister, Alexander Stubb, gjorde det efter et særindkaldt regeringsmøde klart, at Finlands regering havde hævet sit forbehold.

- Sikke en dag. Tingene udvikler sig aldrig helt, som man har planlagt. Har fået det udredt efter utallige opkald rundt i Europa.

- Det er klart, at Finland støtter den fælles EU-linje om Ruslands-sanktioner. Håber tingene i Ukraine forbedres hurtigst muligt, så sanktioner ikke er nødvendige, skrev Stubb på det sociale medie twitter.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip