Europa League: FCM-anfører overbyder sin træner

Skrevet af admin

|

11/08/2014

Dagens topnyheder

FC Midtjylland er godt spillende for tiden, og anfører Kristian Bach Bak vil gerne overbyde sin træner, når det gælder chancerne i Europa League.

Træner Glen Riddersholm udtalte efter lodtrækningen, at FC Midtjylland kun har 20 procent chance for avancement i Europa League-kvalifikationen mod græske Panathinaikos.

- Vi ser bestemt farlige ud for tiden. Jeg synes, at vi har gode chancer for at gå videre, og jeg vil gerne gå lidt højere op og sige 30 procent, siger Kristian Bach Bak.

Med et slag på knæet og fare for en forstrækning måtte han udgå i søndagens superligakamp, hvor FC Midtjylland ude vandt 3-1 over Sønderjyske.

Tre sejre har de fire første spillerunder budt på for FC Midtjylland. Et godt rygstød inden de europæiske opgaver. Først venter der lige en udekamp mod FC København på fredag, og så skal træneren bruge hele weekenden på at studere Panathinaikos.

- De 20 procent var noget, jeg slyngede ud lige efter lodtrækningen. Jeg har endnu ikke noget indgående kendskab til grækerne, da der er fokus på Superligaen. Ring til mig om en uge, så ved jeg mere og har måske nye procenter, siger træner Glen Riddersholm.

Klubbens kommende bestyrelsesformand, Rasmus Ankersen, har udtrykt sig aldeles positiv over Panathinaikos-lodtrækningen, men det føler træneren ikke giver noget ekstra pres.

- Det er rart med noget optimisme, men vi skal holde benene på jorden. Vi har lidt for ofte haft armene oppe over hovedet i FC Midtjylland, inden arbejdet var gjort færdigt, siger Glen Riddersholm.

21. august har Panathinaikos hjemmebane, og en uge senere er der returkamp i Herning. Vinderen går videre til gruppespillet.

/ritzau/