Eurovision-drama: Buh-råb overdøvede værterne

Skrevet af admin

07/05/2014
Ruslands placering som en af de ti finalister, der tirsdag aften gik videre fra 1. semifinale i Eurovision, fik en prompte reaktion fra salen i B&W Hallerne på Refshaleøen i København.I flere sekunder kunne værterne Pilou Asbæk og Nikolaj Koppel ikke få talero for de mange tusinde publikummer i salen, der overdøvede værterne med deres buh-råb. Det russiske bidrag, "Shine" der blev fremført af de to blonde "Tolmachevy Twins" gik ellers gnidningsfrit gennem showet og blev altså af seerne stemt direkte videre i finalen.På scenen sang de to søstre om at skinne lys gennem mørke og sende et himmelsk budskab om kærlighed.Men de russiske tvillingsøstre fik dog ikke ligefrem kærlighed tilbage fra publikum, der med buh-råb gav udtryk for deres utilfredshed med landet, der i øjeblikket er i modvind på grund af en konflikt med Ukraine over Krim-halvøen.Det internationale melodi grand prix er funderet på budskabet om at forene de europæiske nationer i musikken - på trods af eventuelle politiske uoverensstemmelser.Men publikums reaktion i salen under 1. semifinale ved Eurovision 2014 i København gik altså stik imod det budskab.Newspaq

Dagens topnyheder

Ruslands placering som en af de ti finalister, der tirsdag aften gik videre fra 1. semifinale i Eurovision, fik en prompte reaktion fra salen i B&W Hallerne på Refshaleøen i København.

I flere sekunder kunne værterne Pilou Asbæk og Nikolaj Koppel ikke få talero for de mange tusinde publikummer i salen, der overdøvede værterne med deres buh-råb.

Det russiske bidrag, "Shine" der blev fremført af de to blonde "Tolmachevy Twins" gik ellers gnidningsfrit gennem showet og blev altså af seerne stemt direkte videre i finalen.

På scenen sang de to søstre om at skinne lys gennem mørke og sende et himmelsk budskab om kærlighed.

Men de russiske tvillingsøstre fik dog ikke ligefrem kærlighed tilbage fra publikum, der med buh-råb gav udtryk for deres utilfredshed med landet, der i øjeblikket er i modvind på grund af en konflikt med Ukraine over Krim-halvøen.

Det internationale melodi grand prix er funderet på budskabet om at forene de europæiske nationer i musikken - på trods af eventuelle politiske uoverensstemmelser.

Men publikums reaktion i salen under 1. semifinale ved Eurovision 2014 i København gik altså stik imod det budskab.

Newspaq