Everton forlænger med engelsk VM-spiller

Everton og Ross Barkley har fået papir på hinanden i de kommende fire år.

Den engelske fodboldklub meddeler, at kontrakten med den 20-årige landsholdsspiller er blevet forlænget frem til sommeren 2018.

- Everton og Ross har altid været et perfekt makkerpar. Roberto (Martinez, Evertons manager) har gjort det endnu mere specielt.

- Dette er en vigtig aftale, og jeg må sige, at den fra begge parters side blev indgået med tydelig hengivenhed over for Everton, siger bestyrelsesformand Bill Kenwright til Evertons hjemmeside.

Ross Barkley, der har spillet ni A-landskampe, bliver regnet som en af fremtidens storspillere på det engelske landsholds midtbane.

Han brød igennem i sidste sæson, hvor han blev nomineret til titlen som årets unge spiller i Premier League. Her måtte han dog se sig slået af Chelseas Eden Hazard.

Ross Barkley fik spilletid i alle Englands tre kampe, da det store fodboldland skuffende måtte forlade VM-slutrunden i Brasilien efter blot et point i gruppespillet.

Han blev skiftet ind i anden halvleg i 1-2-nederlagene til Italien og Uruguay, mens han i den afsluttende 0-0-kamp mod Costa Rica - da England allerede var elimineret fra VM - fik fuld spilletid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip