Evertons manager forsvarer udskældt forsvarstalent

Everton-manager Roberto Martínez kommer udskældte John Stones til undsætning.

Stones har været under massiv kritik de seneste uger, hvor han især i Evertons semifinale i Capital One Cup mod Manchester City spillede en dårlig kamp.

Han fik også skylden for 1-2-nederlaget til Swansea i januar, og englænderen begik også et straffespark i sidste minut i 2-4-nederlaget til Stoke i december.

Den 21-årige forsvarsspiller, som var genstand for flere gigantiske bud fra Chelsea før sæsonen, har været fast mand for Everton, der har indkasseret 22 mål på hjemmebane i denne sæson. Flest af alle i Premier League.

- Når man når det niveau, John leverer, vil folk hakke på dig, og det forstår John. Han arbejder meget hårdt for at forblive fit og blive endnu bedre, siger Martinez på et pressemøde ifølge Reuters.

- Han har haft en utrolig sæson indtil videre for en ung mand. Han har været igennem meget i de seneste otte måneder, som han har tacklet utroligt professionelt. Der er ingen problemer med ham, siger Martinez.

Everton har kun vundet 3 af deres 12 hjemmekampe i Premier League i denne sæson. Kun bundproppen Aston Villa, der blot har en enkelt sejr i 11 kampe, har gjort det ringere på hjemmebane.

- Det er rigtigt, at vores pointhøst på hjemmebane har været for dårlig. Det tror jeg, vi kan rette op på. Vi skal fokusere på at lukke færre mål ind, siger Martinez.

Everton ligger nummer 12 i Premier League. Holdet tager tirsdag imod bundholdet Newcastle.

/ritzau/

 

Dagens Gossip