F1-boss' svigermor er befriet fra bortførere uden løsesum

Formel 1-boss Bernie Ecclestones svigermor er blevet befriet af politiet søndag, efter at hun i sidste uge blev bortført i Brasilien.

Det skriver tv-stationen BBC.

Ukendte gerningsmand tog F1-chefens svigermor, 67-årige Aparecida Schunck, til fange i São Paulo i Brasilien.

Kvinden blev ifølge flere internationale medier bortført fra sit hjem i bydelen Interlagos, hvorefter gerningsmændene forlangte rundt regnet 250 millioner kroner i løsesum for hende.

Elisabete Sato, talskvinde for politiet i São Paulo, oplyser ifølge BBC, at der ikke er blevet betalt løsepenge for Aparecida Schunck.

Dog har der fundet en større politiaktion sted for at befri Schunck, der ikke kom til skade i forbindelse med aktionen. Hun blev fundet i byen Cotia nær São Paulo, skriver motorsport.com.

To mistænkte er blevet anholdt.

85-årige Bernie Ecclestone er ifølge Forbes Magazine god for mere end 20 milliarder kroner. Han giftede sig i 2012 med den nu 39-årige brasilianske advokat Fabiana Flosi, som han havde mødt ved det brasilianske Formel 1-grandprix i 2009.

Parret bor til daglig i Storbritannien.

Bortførelser var almindelige i Brasilien for år tilbage, men med en indsats fra politiet, blandt andet ved hjælp af etablering af en særlig anti-kidnapningsenhed, er det lykkedes at få reduceret antallet af kidnapninger væsentligt.

Hvis sagen med Ecclestones svigermor var endt med en udbetaling af de krævede løsepenge, ville den have skrevet sig ind i den brasilianske historie som den største nogensinde.

Brasilien er vært for OL fra fredag og frem til 21. august.

/ritzau/

 

Dagens Gossip