FA Cup: United skuffer mod hold fra fjerdebedste række

Manchester United må meget uventet ud i en ny kamp for at komme videre fra fjerde runde af FA Cuppen.

Fredag aften måtte manager Louis van Gaals hold nøjes med 0-0 på udebane mod Cambridge United, der ligger nummer 12 i den fjerdebedste engelske fodboldrække.

Premier Leagues nummer fire kunne ikke få hul på hjemmeholdets forsvar, og når Radamel Falcao og andre fra stjerneoffensiven kom fri til skud, stod Cambridge-målmanden Chris Dunn i vejen.

De 11-dobbelte FA Cup-vindere stillede ganske vist op uden blandt andre Wayne Rooney og Juan Mata, mens Robin van Persie først kom på banen i anden halvleg.

En offensiv med blandt andre Angel Di Maria og Radamel Falcao burde dog have været nok til at sikre sejren, men sådan skulle det ikke gå.

Resultatet vil formentlig være med til at øge kritikken af Louis van Gaal, der sidste sommer tiltrådte i Manchester United, efter at han havde ført Holland til VM-bronze.

United kom skidt fra start i Premier League, og i august sidste år røg klubben ud af den lille engelske pokalturnering, Capital One Cup. Det skete efter et pinligt 0-4-nederlag ude til Milton Keynes Dons fra den tredjebedste række.

Manchester United får fordel af hjemmebane i den anden kamp mod Cambridge, og det vil være en sensation, hvis det lavt rangerede hold går hen og vinder på Old Trafford.

/ritzau/

 

Dagens Gossip