FA sigter Mourinho for skidt opførsel i West Ham-opgør

Chelsea-manager José Mourinho har endnu en gang fået en sigtelse på halsen fra Det Engelske Fodboldforbund (FA).

Det sker, efter at Mourinho i weekenden blev sendt op på tribunerne i Chelseas 1-2-nederlag til West Ham. Sigtelsen relaterer sig til portugiserens sprogbrug og generelle opførsel over for dommerne "i og omkring omklædningsrummet i pausen", skriver FA.

Også Silvino Louro, Mourinhos assistent, er blevet sigtet for dårlig opførsel i kampen, hvor han op til pausen blev bortvist fra sidelinjen.

Desuden er både West Ham og Chelsea blevet sigtet, fordi klubberne ikke kunne holde styr på deres spillere i slutningen af første halvleg, hvor Chelseas Nemanja Matic blandt andet blev vist ud.

Alle parter har til torsdag aften til at forholde sig til anklagerne.

Tidligere mandag kom det frem, at FA vil uddele en bøde på 25.000 pund til Chelsea, fordi seks af klubbens spillere fik et gult kort i kampen.

Det er anden gang i denne sæson, at Mourinho har fået FA på nakken. Tidligere har han modtaget en bøde og en betinget stadionkarantæne, der kan blive udløst, hvis han i løbet af et år udtaler sig negativt om dommere.

Det er uklart, om urolighederne mod West Ham kan gøre den ene kamps karantæne ubetinget.

Efter kampen mod West Ham dukkede hverken Mourinho eller andre Chelsea-folk op til det sædvanlige pressemøde, og det ventes Premier League at påtale over for klubben.

Chelsea har fået sin værste start nogensinde i Premier League. Klubben har tabt fem af ti kampe hidtil og ligger placeret som nummer 15.

/ritzau/

 

Dagens Gossip