Få dage efter hans kone gennem mere end 60 år dør, finder han en rørende besked i hendes checkhæfte

Billie og Jimmy Breland var gift i over 60 år, og parret fra Mississippi holdt sammen lige indtil, 83-årige Billie døde tidligere på måneden.

Da den ulykkelige Jimmy ryddede op i sin kones ejendele stødte han på noget, der gav ham mod og håb på fremtiden. Det skriver Daily Mail.

I Billies checkhæfte fandt Jimmy en rørende håndskreven seddel med følgende ord:

"Lad vær med at græde, fordi jeg er død! Smil, fordi jeg levede! Husk, at jeg er et lykkeligt sted! Husk, at vi vil mødes igen! Vi ses dér!"

Den besked gik lige i hjertet på den sørgende Jimmy.

Barnebarnet til Billie og Jimmy, Cliff Sims, som er journalist, har siden fået lov til at poste den kærlige besked på Alabama News' hjemmeside.

"Hun (Bellie red.) var en ivrig notat-forfatter. Vi ved ikke præcis, hvornår hun skrev sedlen, men hun efterlod et sidste bemærkning gemt i hendes checkhæfte - men det var ikke for hende, det var for min bedstefar, og det opsummerer perfekt det håb og den trøst, som kommer ved at vide, at man mødes igen i evigheden", forklarer Cliff Sims.

Beskeden blev også delt på Facebook, hvor den høstede mange tusinde likes og delinger.

Se den rørende besked her:  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip