Få kunder hos Sydtrafik har bestilt Rejsekort

Elo Christoffersen

|

05/09/2013

Dagens topnyheder

Sydtrafik må erkende, at det kniber med, at folk bestiller det nye Rejsekort. Salget af papirklippekort stopper 15. september.

- Vi skal stærkt opfordre vores kunder til at bestille et Rejsekort nu. Når alle venter til sidste øjeblik, bliver der kø, og så kan vi ikke love, at de får deres Rejsekort til tiden, siger konstitueret direktør Ander Due, Sydtrafik.

Læs også: Minister kræver problemfrit rejsekort i år

Tallene viser, at det er alt for få, der har bestilt et Rejsekort i Sydtrafiks område. Når det 15. september er slut med at købe papklippekort og har man ikke et Rejsekort til den tid, kan man bruge SMS-billet og mobilbillet eller købe en enkeltbillet. Desuden kan gamle klip på klippekortet bruges frem til 1. marts.

- De fleste vil have fordel af et Rejsekort, hvis de hidtil har rejst på klippekort i Sydtrafiks busser, siger Anders Due og fortsætter:

- Rejsekort er lige så billigt eller endnu billigere end klippekort. Om aftenen og i weekender og på helligdage får man 20 procent rabat med Rejsekort, hvis man for eksempel kører med bybussen.

Rejsekort bestilles på www.rejsekort.dk.