Facebook afslører det vigtigste spørgsmål, de stiller til jobsamtaler - det er overraskende svært at svare på

Facebook har 13.000 ansatte over hele verden, og det sociale medie er en yderst eftertragtet arbejdsplads. Der er rift om stillingerne.

Miranda Kalinowski er global chef for rekruttering hos Facebook, og hun fortæller, at virksomheden især stiller ét spørgsmål til mulige kandidater, som afgør, om de passer ind hos Facebook. Det skriver Tech Insider.

- På din allerbedste dag på jobbet - dagen, hvor du kommer hjem og tænker, at du har det bedste arbejde i verden - hvad lavede du den dag?

Ifølge Tech Insider er det ikke alle kandidater, der får spørgsmålet, men mange gør - og det virker overraskende godt. Svaret kan nemlig afsløre, om de er oprigtigt passionerede omkring jobbet, og om ansøgerne har de kvaliteter, de leder efter.

Når mulige kandidater bliver spurgt om, hvordan en ideel arbejdsdag ser ud for dem, så leder Facebook efter et svar, som virker udtrykker oprigtig stolthed, forklarer chefen for rekruttering. 

Facebook vil være helt sikker på, at ansøgerens ambitioner og værdier matcher virksomheden.

Når alt kommer til alt, vil det succesfulde firma bare gerne vide, hvad kandidaterne oprigtigt holder af - og dermed formentlig også er gode til. Derfor opfordrer de alle, som skal til jobsamtale, til at forberede sig på at svare på, hvad de laver på arbejdet, når de glemmer tid og sted og bare nyder, hvad de gør.

Det er jo værd at tænke over, uanset hvem man søger arbejde hos.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip