Facebook-ansatte spionerer på din konto

En Facebook-status har vakt stor opsigt.

I den fortæller britiske Paavo Siljamäki, hvordan han under en visit på virksomhedens kontor i Los Angeles så en ansat logge ind på hans Facebook-konto - helt uden at bruge et kodeord.

Men ifølge Metro.co.uk er der ingen grund til at frygte, at de ansatte får sig en god griner over de beskidte beskeder, du muligvis sender til kæresten.

De ansatte kan rigtig nok komme ind på din konto. De har adgang for at kunne ordne sikkerhedsproblemer eller virus, der er i omløb. Men de bliver overvåget hele tiden.

Læs også: Facebook tilføjer ny funktion, som skal forhindre selvmord

Hvis en ansats adfærd virker mistænkelig, bliver vedkommende fyret på stedet.

“Vi har en ingen tolerance-attitude til misbrug, og forkert adfærd resulterer i en fyreseddel,” siger en talsmand for virksomheden.

Se den status, der fik Facebook-brugernes paranoia til at galoppere nedenfor.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Paavo Siljamäki.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip