Facebook-fest gik amok: 600 teenagere smadrede hjem til 10 millioner

Sol Stoffregen

|

04/10/2013

Dagens topnyheder

Det, der skulle have været en hyggelig privat fest for 60 unge mennesker, blev til et mareridt for den 17-årige vært, som prøvede at holde 600 ubudne gæster ude af forældrenes hjem.

Det skriver Metro.uk.

17-årige Christopher Seale fra London havde inviteret sine venner til fest, mens hans forældre var på ferie i Frankrig. Men Christophers bedste ven delte begivenheden på Facebook - uvidende om at festen var synlig for alle.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

På festaftenen prøvede Christopher desperat at holde ca. 600 ukendte festglade teenagere fra at komme ind i hans forældres imponerende villa til en værdi af 10 millioner kroner. Ifølge naboerne var de ubudne gæster brutale i deres forsøg på at komme indenfor, og det lykkedes også for de fleste at komme forbi den pressede vært.

- De kæmpede for at komme gennem døren. Han (Christopher red.) kunne ikke klare dem. De råbte, luk os ind, luk os ind, fortæller en nabo til Metro.uk.

I løbet af kort tid eskalerede festen, og hjemmet blev raseret af de mange gæster. En bevidstløs pige måtte hentes i ambulance, og politiet blev tilkaldt.

Inden politiet kom frem var skaderne på villaen store. Blandt andet blev et tagvindue smadret, de fleste tæpper var der kastet op på, og lattergas blev sprøjtet ud i alle rum.

Det sidste Christophers mor sagde til sønnen, inden hun tog på ferie, var: Hold ikke nogen fester. Christopher har undskyldt til sine forældre, og i meget lang tid vil han bruge sin fritid på velgørende arbejde.