Facebook gløder af medfølende beskeder til Søvndal

22/10/2013 18:42

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Fra såvel politiske støtter som modstandere er der ønsker om god bedring til udenrigsminister Villy Søvndal (SF), der tirsdag er blevet opereret for en blodprop i hjertet på Rigshospitalet.

- Ønsker udenrigsminister Villy Søvndal god bedring og alt det bedste efter hans operation mod blodprop. Godt han var i Danmark, for hjertekirurgerne på Rigshospitalet er ekstremt dygtige, skriver Venstres formand Lars Løkke Rasmussen på Facebook.

Samme melding kommer fra politisk ordfører i Enhedslisten Johanne Schmidt Nielsen.

- Rigtig god bedring til dig, Villy Søvndal, skriver hun på det sociale medie.

Den tidligere SF'er og nuværende socialdemokrat Jesper Petersen skriver på Twitter:

- Sikke et chok. Sender gode tanker til Villy Søvndal. Glæder mig til vi har Danmarks udenrigsminister tilbage i fuld vigør.

Ifølge Udenrigsministeriet mærkede Villy Søvndal begyndende smerter tirsdag morgen - smerter der tog til og blev "kraftige" under køreturen ind til Udenrigsministeriet.

Ifølge ministeriet besluttede Søvndal og hans chauffør herefter at ringe efter en ambulance, som bragte udenrigsministeren til Rigshospitalet. Her konstaterede lægerne, at der var tale om en blodprop.

Ifølge udenrigsministeriet har Villy Søvndal det godt efter operationen.

Siden meddelelsen tirsdag eftermiddag er det strømmet ind med beskeder fra politiske kolleger.

- Jeg er rigtig ked af at høre, at Villy Søvndal er blevet ramt af en blodprop. Heldigvis har han det - efter omstændighederne - godt. Alle mine tanker og gode ønsker går til Villy. God bedring!, skriver Venstres gruppeformand Kristian Jensen på Facebook.

Hans partifælle Bertel Haarder:

- Det er en meget trist nyhed, at Villy Søvndal er blevet syg. Han har et hårdt job og bør få alles sympati. God bedring, Villy!.

/ritzau/