Facebook klar med vild teknologi: Nu bliver dit profilbillede levende

Folkene bag Facebook har annonceret en række nye forandringer, der skal være med til at fastholde det sociale medies enorme popularitet.

Det mest opsigtsvækkende af de nye tiltag er muligheden for at skifte det traditionelle profilbillede ud med en op til syv sekunder lang video, og på den måde kan du fremover vinke, vrikke med ørerne og posere med bevægelser foran din digitale vennekreds.

Det levende profilbillede vil minde om en GIF-animation, der bliver gentaget i det uendelige, og det store spørgsmålet er så bare, hvordan man vil fremstå i den lille videosekvens.

Facebook har givet iPhone-brugere i Californien og Storbritannien lov til at teste den nye teknologi, mens vi herhjemme må vente lidt på at kunne bevæge os på vores profilbilleder.

Læs også: Falsk status plager Facebook - fald ikke for fidusen

Ifølge Mashable vil dine venners levende profilbilleder først begynde at bevæge sig, når du klikker ind på deres profiler - de vil man andre ord ikke afspilles, når du tjekker dit newsfeed for opdateringer. 

Holdet bag Facebook forklarer, at tiltaget med de levende profilbilleder skal give brugerne bedre mulighed for at udtrykke deres personlighed og kreativitet.

Facebook oplyser, at de profilvideoerne forventes at være tilgængelig for alle brugere 'inden for den nærmeste fremtid'. 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip