Facebook lukker for Pia Kjærsgaard: Kaldte Helle Thorning for dum

Mange har tidligere undret sig over Facebooks udstedelse af karantæner, og nu er værdiordfører Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti blevet ramt.

Hun har fået spærret sin profil på Facebook i et døgn, og årsagen er et angreb på statsminister Helle horning_Schmidt (S).

Tirsdag aften skrev hun i en statusopdatering, at Helle Thorning-Schmidt er dum og naiv, fordi hun ikke ønsker at styrke SKAT efter skudsagen fra Ålbæk Havn i Nordjylland.

Det var åbenbart for meget for Facebook, der lukkede hendes adgang i 24 timer.

- Systemet må tage sig lidt sammen. Det er noget, der sker på automatik. Det er elendigt, at der er en eller anden tosse, der anmelder det, og så bliver profilen bare stoppet, siger en utilfreds Pia Kjærsgaard til eb.dk.

Lukningen har også medført skaroe reaktioner fra brugerne.

- Helt ærligt Facebook, har i set hvad Pia har måttet stå model til af perfide indlæg på sin profil, og så bliver man udelukket fordi man siger sandheden. Hvis alle dem der skriver at HTS er dum og naiv skal lukkes så får i fanme travlt, skriver således Jette Bindner på politikerens Facebook-side.

Hvad mener du? Er det ok, at Facebook lukker ned for den slags? Skriv din mening her:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip