Facebook-opslag: Indbrudstyve på togt i Roskilde og Køge

I Gadstrup syd for Roskilde er beboerne hårdt ramt af grove indbrud, og det har fået en gruppe borgere til at slå alarm. 

I en meddelelse på Facebook skriver Gadstrup-borgerne følgende:

"Gadstrup: - Vigtig besked til alle Snoldelev og Gadstrup-borgere. Der er lige nu en bande, der huserer i vores område. I morges ringede vi efter politiet, da der stod en mistænkelig bil for enden af vores vej - Sikærsvej. Politiet stod på adressen indenfor max. 10 minutter. De var fem biler ude at lede efter en større tyvebande, som huserer i vores område i øjeblikket. De er udlændinge og har INGEN hæmninger. De går i skure, garager og huse, der ikke er aflåst - også selv om der er nogen hjemme. Så lås dørene, selv om I er hjemme. Politiet har bedt os sprede budskabet om at ringe 114 hellere en gang for meget, ligeså snart man ser det mindste mistænkelige, biler og/eller personer".

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Opslaget er blevet delt et hav af gange på Facebook. Her har borgerne deres egen side, hvor flere beboere kan advare hinanden om aktuelle indbrud.

Det skriver Dagbladet Roskilde.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er flere områder plaget af et markant højere antal indbrud end ellers. Det gælder både for Gadstrup-området, hele Roskilde Kommune, Køge Bugt-området og Køge Kommune.

- Det er desværre en kedelig kendsgerning, at der i de områder er mange indbrud i private boliger. Det er en travl periode nu, fordi det bliver tidligt mørkt, og den ene dag kan nogle tyve være i Gadstrup, den næste dag i Solrød, og den næste dag i Roskilde, siger kommunikationsmedarbejder fra Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til Dagbladet Roskilde.

Derfor råder Martin Bjerregård alle borgere, der ser noget mistænkeligt, til at ringe til politiet på 114 - hellere en gang for meget end en gang for lidt.

- Så hold for Guds skyld øje og tænk også på at sikre egen bolig og gør, så det ser ud som om, du er hjemme - også selv om du ikke er, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

 

Dagens Gossip