fæces, vold og stoffer: Fire danskere amok i Tyskland

Fire unge danske mænd var tirsdag aften på en regulær hærgetur i den tyske delstat Brandenburg. 

Flere lokale medier har beskrevet hændelsesforløbet, der startede klokken 19.50, hvor der blev der ringet til politiet i Ostprignitz-Ruppin. Anmeldelsen lød på ballade i et supermarked. 

Ballade var dog ikke særlig dækkende for det, der foregik i butikken. Her havde en ung dansk mand valgt at lave lort på gulvet, hvorefter han havde tørret sig i røven med sengelinned, der var til salg i butikken. Efterfølgende kastede han rundt med varer i butikken, mens han råbte og skreg. 

Knojern og kniv

Da politiet ankom til supermarkedet, var en dansk indregistreret Peugeot netop ved at køre ud af parkeringspladsen.

I bilen fandt politiet to unge danske mænd i 20'erne, der blev taget med på stationen. Udover den særegne opførsel, var de to også i besiddelse af et knojern og en butterflykniv. Efter endt afhøring blev de to løsladt, dog uden deres våben, der blev konfiskeret.

Hash og amfetamin

Klokken 22.10 fik politiet en anmeldelse om en Peugeot, der var kørt i grøften. Det viste sig at være de to danskere, der var blevet løsladt kort forinden. De påstod begge overfor politiet, at de havde kørt bilen. En narkotest viste, at den ene var skæv af hash, mens den anden var høj på amfetamin. De blev begge anholdt og kørt tilbage til politistationen.

Her blev de sigtet for narkokørsel og kørsel uden kørekort.

Klokken 23.10 ringede telefonen igen hos politiet. Denne gang en anmeldelse om indbrud i nogle lokaler i byen Neuruppin. En rude var knust og skabe gennemrodet og politiet sikrede spor og fodaftryk, og kort efter dukkede et par mistænkte op i en anden sammenhæng.

Smadrede hoved ind i væg

Klokken 23.25 fik politiet et alarmopkald fra en tankstation i Neuruppin. Her havde to unge danskere forsøgt at smadre indgangspartiet på tankstationen med en brandslukker. Da politiet nåede frem, forsøgte de to forgæves at stikke af. 
De blev begge anholdt, og da den ene havde friske skader på armene, blev de begge mistænkt for at stå bag indbruddet. 

Den ene af de unge danskere led, ifølge ham selv, af klaustrofobi, og på politistationen begyndte han at smadre sit hoved ind i væggen, så ordensmagten ikke så nogen anden udvej end at få ham indlagt på hospitalet. 

Her troede politiet så, at det var slut med 'die dumme däne'. Men nej. 

Chikanerede forbipasserende

Onsdag morgen kom en anmeldelse ind, om to personer der råbte af forbipasserende og skabte sig i byen Wittenstock. Det viste sig, at være de to narkopåvirkede danskere fra den forulykkede Peugeot. Den ene blev anholdt, mens politiet vurderede, at den anden skulle køres direkte på sygehuset. 

Efter en vurdering af anklageren i Neuruppin blev de tre af danskerne bedt om at kautionere for deres sigtelser, der blandt andet bød på kørsel i narkopåvirket tilstand, overtrædelse af våbenloven og kørsel uden kørekort. De blev herefter sendt tilbage til Danmark, mens den sidste dansker forblev indlagt på hospitalet.

Ifølge tyske medier er alle fire danskere kendt af politiet herhjemme. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip