To fængselsbetjente overfaldet af indsat: "Den indsatte gik fuldstændig amok"

To fængselsbetjente blev torsdag aften overfaldet i Helsingør Arrest af en indsat med kendskab til kampsporten ultimate fighting.

Den indsatte slog den ene fængselsbetjent med op til 10 knytnæveslag. Betjenten fik en flænge i baghovedet, som blødte voldsomt, oplyser Fængselsforbundet.

- Ud af det blå går den indsatte fuldstændig amok på de to fængselsbetjente, og der er ingen tvivl om, at han kan kampsport, siger Kim Østerbye, formand i Fængselsforbundet, til Ritzau.

En anden fængselsbetjent kom til undsætning, men blev selv udsat for angreb.

Den indsatte skubbede ham omkuld, og de væltede uheldigvis over i en varmtvandsbeholder, så fængselsbetjenten pådrog sig andengradsforbrændinger.

Det var først, da to andre indsatte satte hjælpen ind, at gerningsmanden stoppede sit udbrud, indtil der kom assistance fra flere fængselsbetjente.

I alt var der fire fængselsbetjente om at få lagt gerningsmanden i håndjern.

Kim Østerbye oplyser, at begge betjente er blevet behandlet på Hillerød Hospital og er igen udskrevet. De slipper uden varige fysiske mén.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip