Fængslet for skyderi i Fields: Nu er han flygtet gennem et hul i loftet

En 18-årig somalier, der er sigtet for sin andel i skyderiet ved stormagasinet Field's på Amager i marts, er stukket af fra sin varetægtsfængsling.

Det siger efterforskningsleder, Steffen Th. Steffensen, Københavns Politi.

Den sigtede sad varetægtsfængslet i Statsfængslet i Jyderup, hvor det lykkedes ham at flygte gennem et hul i loftet.

Flugten fandt sted 25. april.

- Han tog flugten, og vi opfordrer ham til at melde sig selv, for hvis han ikke gør det, så overvejer vi at efterlyse ham offentligt.

- Vi vil gerne have, at han melder sig selv, så vi ikke skal bruge kræfter på det, siger Steffen Th. Steffensen, som ikke kan fortælle alle detaljerne omkring flugten.

I marts stødte to grupper sammen i Field's og skød ifølge politiet mod hinanden. En række personer er varetægtsfængslet i sagen, men nægter sig skyldige.

To personer blev ramt under skyderiet, som udspillede sig i parkeringskælderen under stormagasinet. En person blev skudt i armen, mens en anden blev ramt i ryggen.

Årsagen til sammenstødet er uklart, men det kan ifølge Ritzaus oplysninger muligvis kædes sammen med et skyderi i Herlev en uge før skyderiet i Field's.

Her blev der sent om aftenen onsdag 11. marts affyret skud mod en bil i boligområdet omkring Peberhaven og Persillehaven i Herlev.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip