Færgen og Sønderborg Sommer Revy indgår samarbejde

Da revydirektør Leif Maibom en dag som så ofte før tog Færgen fra Fynshav til Bøjden fik han en idé: Mange fynboer har nemlig gennem årene spurgt ham, om han ikke kunne sørge for, at der blev sat en ekstra færge ind, så revygæster fra Fyn kunne sejle tilbage efter en revytur til Sønderborg.

Leif Maibom kontaktede derfor Færgen, og de var straks med på ideén.

Så nu kan fynboer og andre glade revygæster sejle til Als og tilbage igen.

Færgen har sat en særlig endagsbillet til salg på følgende tre dage, torsdag den 6. juni, onsdag den 12. juni og onsdag den 19. juni.

Det er den 32. revy i Sønderborg, der år for år sætter nye publikumsrekorder. Sidste år så over 25.500 gæster den anmelderroste revy, hvor en af revyens skuespillere, Flemming Jensen, var nomineret som ‘Årets Revyskuespiller’.

Og revyen tegner igen til at blive en succes. På nuværende tidspunkt er der allerede solgt over 70 procent af samtlige revybilletter.

I år består revyholdet af Flemming Jensen, Jeanne Boel, Trine Gadeberg, Kasper Gattrup, Leif Maibom og kapelmester Thomas Pakula.

Vil du med Færgen kan billetter bestilles på www.faergen.dk/als

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip