FAKTA: Derfor blev ponyen slagtet i Tisvilde

En omstridt vurdering fra Det Veterinære Sundhedsråd må bruges som bevis i sagen mod den 24-årige Carl Plum og en 22-årig mand, der er anklaget for at mishandle en pony på stranden i Tisvildeleje i sommer.

Begge unge mænd har erkendt at de dræbte ponyen, men de nægter sig skyldige i mishandling. Læs her, hvorfor de slagtede ponyen.

* Carl Plum har erkendt, at han skar halsen over på ponyen, der var ejet af Plum-familien. I et brev til sin mor, der er blevet offentliggjort på det venstreorienterede internetside modkraft.dk, skriver han, at ponyen spiste af køkkenplanterne og ikke kunne gå sammen med familiens geder.

* Sammen med nogle venner ville Carl Plum spise den til Sankt Hans. Slagtningen blev dog forstyrret af "oprørte forbipasserende", og derfor blev arbejdet ikke gjort færdigt.

* En mand fandt den hovedløse pony på stranden omkring midnat og ringede til politiet. Indvoldene lå i nærheden. Morgenen efter meldte Camilla Plum sin pony savnet, og kort efter blev dens hoved fundet i haven ved hendes eget sommerhus.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip