FAKTA: Det præsenterede Apple

Det var ikke kun en ny iPhone, der blev præsenteret i Cupertino i Californien mandag aften dansk tid. Her er en oversigt over, hvad Apple præsenterede:

* iPhone SE. Det er særligt de helt små udgaver af iPhone'en, der henter nye iPhone-brugere ind i Apple-butikken. Derfor blev en ny og opdateret udgave af den cirka 10 centimeter store iPhone-version præsenteret.

* Den nye udgaver kommer til at koste 3699 kroner for danske kunder.

* Den nye iPhone har samme ydeevne som en iPhone 6S og får et 12 megapixelkamera. Den får hurtigere LTE-forbindelse til roaming og Wi-Fi.

* Den kommer til Danmark i starten af april.

* Ny udgave af iPad Pro. Også her er Apple gået ned i størrelse fra 12,9 tommer til 9,7 tommer. Det vil også fremover være muligt at få en iPad Pro med 256 gigabyte plads.

* Derudover vil iPad Pro få en skærmfunktion, der hedder True Tone. Ved hjælp af lyssensorer vil lyset fra skærmen fremover tilpasse sig lyset i lokalet.

* Apple præsenterede også deres nye udgave af styresystemet iOS, der nu er nået til udgave 9.3.

* Her indgår blandt andet funktionen Night Shift, der tilpasser skærmens farver til tiden på døgnet, så man undgår blåligt lys, der kan gøre det sværere at falde i søvn efter brug om aftenen og natten.

* Apple præsenterede også nye armbånd til deres Apple Watch.

* Desuden vil Apples nye hovedkontor stå klar til næste præsentation, og derfor bliver mandagens præsentation sidste gang de nyeste Apple-produkter toner frem fra Cupertino udenfor San Fransisco.

Kilder: Svenska Dagbladet og Apple.

/ritzau/

 

Dagens Gossip