FAKTA: Det var eksspindoktor mistænkt for i lækagesag

Peter Arnfeldt var sigtet i mere end to år for at lække Helle Thorning-Schmidts (S) skattepapirer til BT op til folketingsvalget i 2011. Københavns Politi har mandag valgt at droppe sigtelsen.

Læs her hvad Peter Arnfeldt var mistænkt for.

* Peter Arnfeldt, daværende særlig rådgiver for Troels Lund Poulsen (V), tilbød ifølge Ekstra Bladet at lække fortrolige oplysninger om sagen til en af avisens journalister. Det kunne avisen dog ikke dokumentere med båndoptagelser.

* Arnfeldt har ifølge blandt andre daværende skattedirektør Erling Andersen forsøgt at anfægte Skat Københavns frifindelse af Thorning-familien.

* Eksspindoktoren blev i september 2012 sigtet af Københavns Politi for at have lækket fortrolige oplysninger til pressen om statsministerparrets skatteforhold. Han har afvist alle anklagerne.

* Ifølge retsplejeloven har sigtede personer krav på, at der tages stilling til at rejse sag eller frafalde sag inden for en rimelig tid, efter at de har fået at vide, at de er sigtede.

Københavns Politi har nu droppet sigtelsen og kalder Peter Arnfeldt for "renset" i sagen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip