FAKTA: Her er Papes plan for integration og udlændinge

Flygtninge:

* Danmark skal blive ved med at modtage og integrere det antal kvoteflygtninge, som FN's Flygtningehøjkommissariat tildeler os.

* Styrket indsats for, at afviste asylansøgere udrejser af Danmark.

* Fordobling af strafferammen for menneskesmugling fra to til fire års fængsel.

* Ansøgere under 24 år, der besidder helt unikke faglige, sproglige og kulturelle kvalifikationer, skal have mulighed for at opnå familiesammenføring i Danmark.

Arbejdskraft:

* Beløbsordningen for opholdstilladelse til personer fra lande uden for EU skal sænkes fra 375.000 til 315.000 kroner. Det svarer til en startløn for en nyuddannet bachelor i Danmark.

* Den nye målrettede greencardordning skal følges nøje for at sikre, at ordningen lever op til målsætningerne og ikke bliver en bagdør ind i Danmark på forkerte præmisser.

Integration:

* Integrationsministeriet skal genoprettes, så ekspertisen samles og området opprioriteres.

* Det skal undersøges, hvilke integrationsfremmende projekter, der reelt har en effekt. Projekter uden effekt skal stoppes omgående.

* Deltagelse i væbnet konflikt skal forbydes, og en overtrædelse heraf skal straffes konsekvent.

* Hververe til væbnede konflikter, herunder imamer og religiøse forkyndere, skal kunne retsforfølges og straffes.

* Flere midler til integrationen gennem foreningslivet på vej. Udlændinge skal i højere grad blive en del af det frivillige foreningsliv.

* Der skal oprettes nærpolitistationer og mobilt politi, så politiet, ambulancer og brandvæsnet ikke kan udføre deres arbejde uden at blive truet og chikaneret.

Kilde: Konservative

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip