FAKTA: Hvad er THC?

Cannabis, skunk, hash og marihuana er alt sammen betegnelser og slang for cannabisplanten, Cannabis Sativa, og produkter fremstillet af den. Uanset navnet er det stoffet THC, der giver en rus ved indtagelse uanset om stoffet ryges, spises eller drikkes.

* THC er en forkortelse for tetrahydrocannabinol.

* THC-indholdet i dansk hash er målt helt op til til 28 procent. Tidligere retskemiske målinger har varieret mellem otte og 13 procent, men der er en tendens til, at stofferne bliver stærkere og stærkere.

* Skunk har et særligt højt indhold af THC.

* THC opløser sig i kroppens fedtvæv og leveren, hvorfra det udskilles i kroppen. Det binder sig især til fedtvævet i hjerte, lunger, milt, testikler eller moderkage. Kilde: Sundhedsstyrelsen og Institut for Retsmedicin, Aarhus Universitet/ritzau/

Kontanthjælp - Her kan du søge kontanthjælp og uddannelseshjælp. Læs de seneste regler for kontanthjælp satser og undgå at blive snydt. Hvis du er under 30 år og uden uddannelse, så kan du søge ungesats.

Herpes er en udbredt virussygdom, der også er kendt som forkølelsessår, når den rammer ansigtet. Læs her om herpes her.

Kyssesyge - Mononukleose - også kaldet kyssesyge - er en virussygdom, der skyldes infektion med Epstein-Barr virus (EBV). Sygdommen ses oftest hos teenagere og yngre voksne - typisk i alderen fra 15 - 25 år.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip