FAKTA: Kontroversielle episoder med Luis Suárez

Uruguays stjerneangriber Luis Suárez bragte tirsdag sig selv i centrum, da han bed en modstander i holdets 1-0-triumf mod Italien ved VM.

Liverpool-spilleren er i forvejen en kontroversiel figur, og han har flere gange inden for de seneste år gjort sig negativt bemærket på fodboldbanen.

* Juli 2010

Suárez bruger bevidst hånden til at redde bolden på målstregen imod Ghana i det sidste minut af den forlængede spilletid i VM-kvartfinalen. Suárez får rødt kort, men Asamoah Gyan brænder det efterfølgende straffespark, og Uruguay går videre ved at vinde straffesparkskonkurrencen.

* November 2010

Suárez får syv spilledages karantæne for som Ajax-spiller at bide en modstander fra ærkerivalen PSV Eindhoven i skulderen.

* December 2011

Suárez, der nu spiller i Liverpool, modtager otte spilledages karantæne og en bøde på 40.000 pund for at udtrykke sig racistisk over for Manchester Uniteds Patrice Evra.

* Februar 2012

Suárez nægter at give hånd til Evra i en kamp på Manchester Uniteds hjemmebane, Old Trafford.

* April 2013

Suárez sætter tænderne i Branislav Ivanovic i en kamp mod Chelsea. Kampens dommer ser ikke episoden, men tv-billeder fanger bidet, og uruguayaneren får tildelt 10 kampes karantæne af det engelske fodboldforbund.

* Juni 2014

Suárez er i VM-gruppekampen mod Italien i nærkamp med Giorgio Chiellini og bider italieneren i skulderen. Dommeren reagerer ikke, og Liverpool-angriberen siger efter kampen, at "det er sådan nogle ting, der sker på banen".

- Det var kun os to inde i feltet, og han løb ind i mig med sin skulder, og det var sådan, at mit øje kom til at se sådan her ud.

Kilde: BBC

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip