FAKTA: Så meget køber hash-kunder på Christiania

I den såkaldte sag seks er der 10 tiltalte - syv mænd og tre kvinder - der sidder på anklagebænken torsdag i Københavns Byret for hashsalg på Christiania.

Sagen er en ud af seks sager i Nordlys-komplekset om hashsalg på fristaden. Det rummer sammenlagt op mod 80 tiltalte.

Læs her om politiets statistik for salg af hash på fristaden.

*Den gennemsnitlige hashkunde på Christiania køber en klump på 4,1 gram hash og en halv joint.

* Hvis en kunde kun køber hash, så lyder det gennemsnitlige køb på fem gram.

* Det gennemsnitlige indkøb bygger på 1928 sager mod købere til personligt forbrug, som politiet slog kloen i, da de forlod fristaden.

* Overblikket over indkøb på Christiania er en del af politiets beregning for hashsalget i den store Christiania-sag, hvor omkring 80 personer er tiltalt.

* Politiet har talt antallet af kunder, og de gennemsnitlige tal bliver brugt til at regne ud, hvor meget hash der er solgt i boderne i løbet af en dag.

* Anklagemyndigheden mener, at der i nogle boder er solgt mindst et halvt kilo hash om dagen. I andre boder er der angiveligt solgt mindst et kilo hash om dagen.

* Det gennemsnitlige salg af hash bruges til at beregne anklagen om hashsalg mod de enkelte tiltalte ud fra de antal dage, de er observeret i boderne.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip