FAKTA: Sådan kom politiet på sporet af tunnelmanden

En 42-årig mand er torsdag idømt fængselsstraf og udvisning ved Østre Landsret i tunnelmand-sagen, hvor kvinder er blevet udsat for voldtægt, voldtægtsforsøg og røverier i et stisystem i København-bydelen Tingbjerg.

Et enigt nævningeting i landsretten idømte familiefaren Youssef Kharchaf otte års fængsel og udvisning til Marokko for bestandigt, og landsretten stadfæstede dermed byrettens dom.

* Det var et dykkercertifikat fra et kvindeligt røveri-offer, som for alvor fik politiets søgelys rettet mod den 42-årige familiefar. Dykkercertifikatet var blevet stjålet fra en kvinde og fundet inde i mandens bil, da han var kørt ind i en asfaltudlæggermaskine.

* Efterfølgende fik den 42-årige taget en dna-test, som satte ham i forbindelse med to uopklarede sexforbrydelser. Det fik samtidig politiet til at udvide efterforskningen.

* Youssef Kharchaf er dømt for 12 forhold om voldtægt, voldtægtsforsøg, seksuelle krænkelser og røverier og et tyveri begået i området omkring gang- og cykeltunnelerne ved Hillerødmotorvejen og Høje Gladsaxe Vej/Ruten fra 2009 til 2012.

* I løbet af retssagerne kom det frem, at den dna, der er blevet fundet på flere af kvinderne i form af sæd eller spyt, med størst mulig sandsynlighed tilhører den 42-årige.

* Familiefaren har under hele forløbet erklæret sig ikke skyldig i sexforholdene.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip