FAKTA: Wozniacki med negativ rekord i semifinaler

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er klart den mest erfarne spiller på banen, når hun og kineseren Peng Shuai fredag aften dansk tid spiller semifinale ved US Open i New York.

Det er femte gang i karrieren, at Wozniacki spiller en semifinale i en grand slam-turnering, mens det er første gang for kineseren.

Peng Shuais bedste grand slam-resultat inden årets US Open er en plads i en ottendedelsfinale, som hun senest opnået ved Wimbledon i sommer.

Wozniacki har dog kun vundet én ud af sine hidtil fire grand slam-semifinaler. Her er fakta om danskerens første fire forsøg i en grand slam-semifinale:

* 2009 - US Open

9.-seedede Wozniacki vinder 6-3, 6-3 over den belgiske wildcardspiller Yanina Wickmayer. Wozniacki taber efterfølgende finalen til en anden belgier, Kim Clijsters, med 5-7, 3-6.

* 2010 - US Open

Topseedede Wozniacki taber i to sæt til den syvendeseedede russer Vera Zvonareva med cifrene 4-6, 3-6.

* 2011 - Australian Open

Topseedede Wozniacki taber 6-3, 5-7, 3-6 til niendeseedede Li Na fra Kina. Wozniacki udnytter ikke en matchbold i andet sæt.

* 2011 - US Open

Topseedede Wozniacki taber 2-6, 4-6 til amerikaneren Serena Williams.

Fredagens semifinale mellem Wozniacki og Peng Shuai er sat til at begynde tidligst klokken 19.45 dansk tid.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip