Falsk betjent har stjålet dødsdømte Thor

Schæferhunden Thor blev ikke, som besluttet af politiet, aflivet i morges. Nordsjællands Politi ved nemlig ikke, hvor den dødsdømte hund befinder sig, da Thor i aftes klokken 22 blev hentet af en mand, som over for dyreinternatets personale udgav sig for at være politimand.

Siden har hunden været forsvundet. Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi har aldrig oplevet noget lignende.

-Jeg kan ikke erindre, jeg har hørt om en sag, der minder om det. Men det er en sag vi tager meget alvorligt. Vi hører meget gerne fra folk, som ved noget. De kan kontakte Nordsjællands Politi på 114, siger han til ekstrabladet.dk.

Thor blev dømt til aflivning, efter den i forskrækkelse nappede en mindre hund. Episoden blev meldt til politiet og Thors ejer fik en bøde. Men selv om ejeren betalte bøden og regnede med at sagen var afsluttet, dukkede politiet pludseligt op og konfiskerede hunden, for at køre den til det internat, hvor den skulle være, indtil den planlagte aflivning onsdag klokken 14.

Både Dyrenes Beskyttelse og Dansk Kennel Klub mener, at beslutningen om at aflive hunden er forkert og har bedt politiet vurdere sagen igen.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip