Falsk betjent prøvede at snyde to danske piger - udså sig de forkerte ofre

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser folk, som kan lede til fundet af en mand, der udgiver sig for at være politibetjent.

To kvikke 15-årige piger blev opsøgt af manden i aftes ved 21-tiden i Svogerlev ved Roskilde. Manden spurgte, om pigerne ville hjælpe ham og bad dem følge med ham ad en sti. Det skriver Lokalavisen

De unge piger lod sig dog ikke sådan narre og bad ham vise sit politiskilt. Manden viste dem derefter et id-kort, hvor der stod “Politi”. Han påstod at være civilbetjent.

Pigerne, der stadig var mistænksomme, fulgte ham et stykke vej. Efter et stykke tid sagde de, at de ikke ønskede at følge ham længere. Det godtog manden.

Da pigerne kom hjem, foretog de deres egen lille efterforskning. De gik på nettet for at finde ud af, hvordan ægte politi-legitimation ser ud, og blev hurtigt klar over, at manden ikke var betjent.

Den ene af pigernes mor anmeldte sagen til politiet. Der blev sendt en hundepatrulje til stedet. Det lykkedes dog ikke at opspore den falske betjent. Han bliver nu efterlyst.

Signalementet lyder:

Mand, dansk af udseende, 30-35 år og almindelig af bygning. Han havde hvid hud og brunt hår og var velsoigneret. Han bar cowboybukser og mørke ankelstøvler af læder.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114, hvis man har set manden i området.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip