Familie blev væk i verdens største labyrint og ringede til politiet

Listen af skøre situationer, hvor folk ringer til politiet, er efterhånden velvoksen. Seneste eksempel fandt sted, da en familie farede vild i verdens største labyrint. Det skriver nbcbayarea.com.

Læs ogsåAbsurd ulækker video: Mand trykker bums ud efter 20 år - du vil ikke tro dine egne øjne

En familie på ferie i USA var på besøg i "Cool Patch Punkins" majsmark-lybyrinten i Sacramento i Californien, da de pludselig blev væk fra de andre besøgende i labyrinten. Eftersom alle labyrintens veje ligner hinanden til forveksling, var det svært for den efterhånden bekymrede familie at finde ud. 

Situationen blev for alvor presset, da solen begyndte at gå ned. Også så familien ingen anden udvej end at ringe til politiet for at komme ud af den 25.495 km² store labyrint.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Politiet, der godt kunne forstå den beskymrede familie rykkede ikke ud, men tog kontakt til labyrintens ejer, der har folk ansat med det ene formål at finde forsvundne gæster i labyrinten. Familien slap ud af labyrinten, men det varer nok lidt, inden de skal prøve den igen. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip