Familie mødte sine dobbeltgængere på motorvejen

04/06/2015 18:44

Jesper Larsen

Nyheder

Mest læste i dag

Det siges, at alle har en dobbeltgænger, men for en svensk familie var det dog ikke kun en dobbeltgænger. Det var en hel familie. 

I weekenden kørte 38-årige Mattias Allring med sin familie på motorvejen ved Göteborg, da de så en bil magen til deres egen, og med en nummerplade hvor kun et enkelt tal adskilte sig fra deres egen.

- Det burde ikke være muligt, siger Mattias Allring til Aftonbladet. 

Mattias kørte op på siden af den anden bil, hvor passagererne vinkede til ham. De havde også set, at bilerne var skræmmende ens. De to biler drejede af på en benzinstation, hvor de i første omgang talte om det utrolige sammentræf gennem nedrullede bilruder. 

Men da Mattias trådte ud af bilen med sin søn, kom den næste overraskelse. For samtlige børn i den anden bil udbrød i kor 'det er jo Axel'. 

Det viste sig, at dobbeltgænger-familien også havde et barn, der hed Axel, og at han gik i samme institution som deres egen søn, men på et andet afsnit. Og det var forklaringen på, at de to familier aldrig havde mødt hinanden, selvom de har boet i samme område. 

- Det er umådeligt usandsynligt - det burde ikke være matematisk muligt, siger Mattias Allring til Aftonbladet.

Han fortæller, at familierne har besluttet at holde kontakten med deres dobbeltgænger-familie efter mødet på motorvejen.