Familie og venner undrer sig: Hvorfor ville politiet ikke efterlyse dræbte Jonathan?

Men politiet ville ikke henvende sig til medierne om den 34-åriges pludselige forsvinden. Sådan lyder anklagen fra en ven af den dræbte ifølge eb.dk

- Jeg har flere gange bedt politiet om at efterlyse ham i medierne, men det har de ikke gjort. Hans forældre har også prøvet at få ham efterlyst flere gange, siger Jonathan Holst Nielsens nære ven til eb.dk.

- De første par uger ville politiet ikke engang høre om sagen. De sagde, at man jo har lov til at gå hjemmefra, når man er fyldt 30 år, tilføjer vennen, som ønsker at være anonym grundet sagens karakter.

Jonathan Holst Nielsen forsvandt 25. januar i år, men sagen kom altså aldrig frem i offentligheden. Efterlysning af den unge mand fandtes kun i politiets egen database over forsvundne personer.

Læs også: Mand blev skudt og smidt i mergelgrav: Nu er liget identificeret

På Station Bellahøj i København vil man ikke forholde sig til den konkrete sag. Pressetalsmand Rasmus Bernt Skovsgaard siger dog til eb.dk, at en efterlysning i pressen kan ske, hvis der er mistanke om en forbrydelse. Men det er altid en konkret vurdering af den enkelte sag, som afgør, om en forsvinden når ud til medierne.

Jonathan Holst Nielsen blev fundet død i en mergelgrav i Herlufmagle 21. april. Han var bagbundet på hænder og fødder og forsøgt tynget ned af vægte. Det er senere kommet frem, at den 34-årige mand blev dræbt af skud, før han blev smidt i vandet.

Politiet har endnu ikke udtalt sig om et muligt motiv for drabet.

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip