Familiefar overrasker tyv på togt og bliver slået og bidt

13/06/2015 03:51

admin

Nyheder

Mest læste i dag

En 48-årig københavner fik sig fredag noget af en overraskelse, da han kom hjem efter at have afleveret sine børn i skole.

Her tog han en indbrudstyv på fersk gerning, og de to kom op at slås. Først slog den 38-årige tyv beboeren flere gange, og inden han løb væk, bed han også familiefaderen i låret, oplyser Københavns Politi.

- Vores forurettede har afleveret børnene i skole, og da han kommer hjem, er der en indbrudstyv. De kommer op at slås, og vores sigtede tildeler forurettede flere slag og bider forurettede i låret, fortæller central efterforskningsleder Henrik Vedel fra Københavns Politi.

Episoden udspillede sig på Gammel Kongevej på Frederiksberg i København, og da tyven løb fra stedet, fulgte den 48-årige mand efter.

- Han kan sige til politiet, hvilken retning tyven er løbet i og giver et signalement, og vi anholder ham så, siger Henrik Vedel.

- Det viser sig så, at han også har koster i sækken fra et indbrud på Vesterbrogade. Han har altså været på tyvetogt tidligt om morgenen, fortsætter den centrale efterforskningsleder.

Tyven blev efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør og er varetægtsfængslet i fire uger for røveri på grund af de slag og det bid, han tildelte den 48-årige.

Beboeren i hjemmet på Frederiksberg er blevet behandlet for sine skader, der ifølge politiet ikke var så alvorlige.

/ritzau/