Familien frygter det værste: Ingen har hørt fra Anne Mette og hendes 3 børn i Nice

OPDATERET KLOKKEN 19.10: Den danske mor og hendes tre børn har givet lyd fra sig - de er alle i god behold og befinder sig i Monaco, oplyser BT

I Nice har myndighederne travlt med at danne sig et overblik over gårdagens blodige angreb, hvor mindst 84 mennesker mistede livet.

Sent i går aftes kørte en lastbil med fuld overlæg ind i den massive folkemængde, der var taget ned på den sydfranske bys strandpromenade for at fejre Bastilledag.

Udenrigsministeriets Borgerservice oplyste fredag eftermiddag, at der er danskere blandt de savnede.

Blandt de savnede er en dansk mor med hendes tre børn, der var taget på ferie i Nice, men har ikke har givet lyd fra sig efter gårdagens angreb.

Læs også: Dansk øjenvidne i Nice: 'Der går et sekund eller to, og så begynder alle at skrige'

Det drejet sig om Anne Mette Christiansen og hendes tre børn, Martin, Simone og Søren.

Den manglende kontakt har fået den 45-årige kvindes bror til at efterlyse sine familiemedlemmer på det sociale medie Twitter, hvor han skriver, at hans søster og de tre børn fortsat er savnet i Nice.

Til BT forklarer broren, at han i morges tog kontakt til Udenringsministeriet.

- Mit indtryk er, at situationen dernede er meget kaotisk, så jeg er ikke sikker på, at oplysninger om ingen danskere i blandt er korrekte. Derfor frygter jeg, at de var for tæt på i går, at de er kommet til skade, siger Jakob Dahl Christiansen til BT.

Den franske præsident Francois Hollande oplyser, at omkring 50 mennesker i øjeblikket svæver mellem liv og død. 

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip