Familietragedie: Mor dyrkede sex, mens børnene svedte ihjel

Listen af anklagepunkter er lang i en netop startet retssag mod en 25-årig amerikansk mor, der er anklaget for uagtsomt drab, børnemishandling med døden til følge og falsk forklaring. Det skriver perthnow.com

Noget gik helt galt en novemberdag sidste år, hvor 25-årige Heather Jensen kørte rundt med sine to sønner, toårige William og fireårige Tyler. På en parkeringsplads i Mesa ved Colorado efterlod hun de to drenge i bilen med varmen kørende på fuld tryk.

Imens gik hun hen til en anden bil og havde sex med en mandlig bekendt.

Efter en halv time åbner den ældste søn bildøren, hvilket får moren til at komme tilbage. Hun giver drengen en mobiltelefon, så han kan underholde sig med at spille spil. Inden hun forlader bilen, låser hun dørene, og går hen til bilen med den mandlige bekendte.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Begge drenge døde af hedeslag. Politiets eksperter har vurderet, at de to sønner sad i bilen med temperaturer på 60 grader i over 90 minutter.     

Kvindens advokat mener, at handlingerne skal vurderes ud fra, at den 25-årige mor har en lav IQ på 76, er ung og hendes mand døde et par uger forinden i en bilulykke.

- Det var en tragedie, men det var en ulykke. Det var ikke en forbrydelse, siger kvindens forsvar, Elsa Archambault til perthnow.com.

Heather Jensen blev løsladt inden retssagen begyndte, men hun overholdt ikke reglerne og forlod staten med begrundelsen, at hun trængte til starte forfra et nyt sted.

"Jeg ville sætte stor pris på det, hvis I vil lade mig komme videre med mit liv i Florida", skrev Heather i et brev til retten.
 
Retssagen kører videre i denne uge. Læs hele historien her.

SE BILLEDER AF BØRNENE NEDENFOR:

 

Dagens Gossip